Számítógépes rovásrendszer megrendelése

Ezzel a négy egyszerű programmal, mely tartalmaz három alap betűtípust melyek alkalmasak kézi vagy automatikus összerovások írására. Illetve tartalmaz egy billentyűzet programot, ami néhány másdperc alatt feltelepül és kiválasztható önálló nyelvi beállításként az ön megszokott…
1 Ft
(1 Ft + 0% ÁFA) / db

Egységár: 1 Ft/db

Ezzel a négy egyszerű programmal, mely tartalmaz három alap betűtípust melyek alkalmasak kézi vagy automatikus összerovások írására. Illetve tartalmaz egy billentyűzet programot, ami néhány másdperc alatt feltelepül és kiválasztható önálló nyelvi beállításként az ön megszokott billentyűzetével rovással tud írni a számítógépén.

Természetesen miután ezeket sikerült feltelepítenie a betűket a fontok közé, a billentyűzetet a sját telepítő programmjával a fő könyvtárba (ezt a program magátol elvégzi), néhány beállításra még szüksége lesz a használathoz. 

A pogramok win10-re ajánlottak. 

Ajánlott telepíteni még a LibreOffice programot https://www.libreoffice.org/download/download/ a mi egy magyarnyevű ingyenes Windows barát szövegszerkesztő program ami tökéletesen használja a rovás rendszert. (sajnos a MicrosofOffice-ban nem működik, mert súlyos 10 000 000 -kat kérnek, hogy levegyék a tiltólistáról a rovást)

MIELŐTT BÁRMIT IS TENNE, INDÍTSA ÚJRA A GÉPÉT!

A betűket letöltés után az alábbi módon tehetjük a helyükre: vezérlőpult - betűkészlet vagy fonts - a betűk listája közé húzzuk be a két betűtípust (OHU EMESE, OHU NYILAS).

A billentyűzet beállítása: gépház - idő és nyelv - nyelv - Beviteli mód váltás - mindkét négyzet pipa - Nelvi eszköztár beállításai - Legyen a tálcán kijelöl - vissza - Preferált nyelv - magyar rákattint - beállítások - új billentyűzetek beállítása - kiválaszt a listából a "Rovásírás3.0" billentyűzete. 

Ellenőrizze, hogy a tálcán a kis billentyűzet ikonban a "magyar" mellet látható-e a "Rovás3.0" nevű billentyűzet. 

A gmail beállítása a rovásíráshoz: A Google Chrome személyre szabása és beállításai - Beállítások - Megjelenítés - Betűtípusok testreszabása - Válassza ki a listából (OHU EMESE) - Zárja be az ablakot.

A Facebook -on a beállítás hasonló: Beállítások és egyéb lehetőségek (Alt+F) - Beállítások - Megjelenítés - Betűtípusok testre szabása - Normál betűtípus (kiválaszt a listából pl.: OHU EMESE)

Ha elakadt keressen az tisza159@gmail.com elevél címen. 

Áldás

Tisza András

 

Szállítás

Postai szállítás levélként előre fizetés


Kérjük a tisztelt Megrendelőt, hogy "Írástudó újság előfizetés", "Számítógépes rovásrendszer" és elektronikus kiadványok megrendelése esetén ne válassza!

A termék súlya 0.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 160 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Postai csomag postáról elszállítva előre fizetés


Kérjük Tisztelt Megrendelőnket, ha a postai átvételt választja, akkor a postája címét adja meg a "+ Egyéb cím megadás" gombra kattintva.! Kérjük a tisztelt Megrendelőt, hogy "Írástudó újság előfizetés", "Számítógépes rovásrendszer" és elektronikus kiadványok megrendelése esetén ne válassza!

A termék súlya 0.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 790 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Postai szállítás levélként előre fizetés külföldre


A termék súlya 0.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 875 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Postai utánvét postán átvehető


Kérjük Tisztelt Megrendelőnket, ha a postai átvételt választja, akkor a postája címét adja meg a "+ Egyéb cím megadás" gombra kattintva! Kérjük a tisztelt Megrendelőt, hogy "Írástudó újság előfizetés", "Számítógépes rovásrendszer" és elektronikus kiadványok megrendelése esetén ne válassza!

A termék súlya 0.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 260 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

DÍJMENTES szállítás előre fizetés


Kérjük a Tisztelt Megrendelőt, hogy a "DÍJMENTES szállítás előre fizetés" lehetőséget csak az Írástudó újság előfizetése esetén, illetve kiadvány rendelés esetén, kapcsolat felvétel céljából válassza.

Szállítási díj: Ingyenes

Postai utánvét házhoz szállítás


Kérjük a tisztelt Megrendelőt, hogy "Írástudó újság előfizetés", "Számítógépes rovásrendszer" és elektronikus kiadványok megrendelése esetén ne válassza!

A termék súlya 0.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 775 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Feladás a világhálón előre fizetés


Kérjük a tisztelt Megrendelőt, hogy a "Feladás a világhálón előre fizetés" díjmentes funkciót csak digitális kiadvány rendelése esetén válassza!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések


2022-05-18

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!