Számítógépes rovás megrendelése

Kevesen tudják, hogy számítógépünk alkalmas a rovásírás megjelenítésére. Ez ma már a legtöbb elektronikus rendszeren legetséges. Így levelezhetünk a gmail felületén, skyp-on, messenger-en, a facebook üzenőfalán stb. 

Egy éve elindult a fejlesztés, hogy a mobiltelefonok is megjelenítsék a rovás betűket.   Az IPhon rendszer már használja. A következő lépés, hogy az Android renszer is bevezesse. 

Sokan tisztelik és gyakorolják ősi műveltségünk bizonyítékát a rovást. Azonba ne feledjük, hogy méltó helyére csak úgy kerülhet az oktatásban, a tudományban, ha ezt kellő számban használjuk is. 

Innen elérhető az a három egyszerűen telepíthető program amivel a gépünk megjeleníti a rovás jeleket. Ezen programok telepítése nem bonyolultabb bármilyen hasonló program telepítésénél, de ha bárki elakad szívesen segítek. 

Ne feledjük!

TANULJUK, TANÍTSUK ÉS HASZNÁLJUK A ROVÁST A SZÁMÍTÓGÉPEN!

Áldás

Tisza András

 

A kategóriában 1 termék található.
  • Számítógépes rovásrendszer megrendelése

    Számítógépes rovásrendszer megrendelése

    Ezzel a négy egyszerű programmal, mely tartalmaz három alap betűtípust melyek alkalmasak kézi vagy automatikus összerovások írására. Illetve tartalmaz egy billentyűzet programot, ami néhány másdperc alatt feltelepül és kiválasztható önálló…

    1.00 Ft
    (0.95 Ft + 5% ÁFA) / db