Számítógépes rovás megrendelése

Kevesen tudják, hogy számítógépünk alkalmas a rovásírás megjelenítésére. Ez ma már a legtöbb elektronikus rendszeren legetséges. Így levelezhetünk a gmail felületén, skyp-on, messenger-en, a facebook üzenőfalán stb. 

Egy éve elindult a fejlesztés, hogy a mobiltelefonok is megjelenítsék a rovás betűket.   Az IPhon rendszer már használja. A következő lépés, hogy az Android renszer is bevezesse. 

Sokan tisztelik és gyakorolják ősi műveltségünk bizonyítékát a rovást. Azonba ne feledjük, hogy méltó helyére csak úgy kerülhet az oktatásban, a tudományban, ha ezt kellő számban használjuk is. 

Innen elérhető az a három egyszerűen telepíthető program amivel a gépünk megjeleníti a rovás jeleket. Ezen programok telepítése nem bonyolultabb bármilyen hasonló program telepítésénél, de ha bárki elakad szívesen segítek. 

Ne feledjük!

TANULJUK, TANÍTSUK ÉS HASZNÁLJUK A ROVÁST A SZÁMÍTÓGÉPEN!

Áldás

Tisza András

 

A kategóriában 1 termék található.
 • Számítógépes rovásrendszer megrendelése

  Számítógépes rovásrendszer megrendelése

  Ezzel a négy egyszerű programmal, mely tartalmaz három alap betűtípust melyek alkalmasak kézi vagy automatikus összerovások írására. Illetve tartalmaz egy billentyűzet programot, ami néhány másdperc alatt feltelepül és kiválasztható önálló…

  1 Ft
  (1 Ft + 0% ÁFA) / db

  Egységár: 1 Ft/db