Számítógépes rovásrendszer megrendelése

Ezzel a négy egyszerű programmal, mely tartalmaz három alap betűtípust melyek alkalmasak kézi vagy automatikus összerovások írására. Illetve tartalmaz egy billentyűzet programot, ami néhány másdperc alatt feltelepül és kiválasztható önálló nyelvi beállításként az ön megszokott…
1 Ft
(1 Ft + 0% ÁFA) / db

Egységár: 1 Ft/db

Ezzel a négy egyszerű programmal, mely tartalmaz három alap betűtípust melyek alkalmasak kézi vagy automatikus összerovások írására. Illetve tartalmaz egy billentyűzet programot, ami néhány másdperc alatt feltelepül és kiválasztható önálló nyelvi beállításként az ön megszokott billentyűzetével rovással tud írni a számítógépén.

Természetesen miután ezeket sikerült feltelepítenie a betűket a fontok közé, a billentyűzetet a sját telepítő programmjával a fő könyvtárba (ezt a program magátol elvégzi), néhány beállításra még szüksége lesz a használathoz. 

A pogramok win10-re ajánlottak. 

Ajánlott telepíteni még a LibreOffice programot https://www.libreoffice.org/download/download/ a mi egy magyarnyevű ingyenes Windows barát szövegszerkesztő program ami tökéletesen használja a rovás rendszert. (sajnos a MicrosofOffice-ban nem működik, mert súlyos 10 000 000 -kat kérnek, hogy levegyék a tiltólistáról a rovást)

MIELŐTT BÁRMIT IS TENNE, INDÍTSA ÚJRA A GÉPÉT!

A betűket letöltés után az alábbi módon tehetjük a helyükre: vezérlőpult - betűkészlet vagy fonts - a betűk listája közé húzzuk be a két betűtípust (OHU EMESE, OHU NYILAS).

A billentyűzet beállítása: gépház - idő és nyelv - nyelv - Beviteli mód váltás - mindkét négyzet pipa - Nelvi eszköztár beállításai - Legyen a tálcán kijelöl - vissza - Preferált nyelv - magyar rákattint - beállítások - új billentyűzetek beállítása - kiválaszt a listából a "Rovásírás3.0" billentyűzete. 

Ellenőrizze, hogy a tálcán a kis billentyűzet ikonban a "magyar" mellet látható-e a "Rovás3.0" nevű billentyűzet. 

A gmail beállítása a rovásíráshoz: A Google Chrome személyre szabása és beállításai - Beállítások - Megjelenítés - Betűtípusok testreszabása - Válassza ki a listából (OHU EMESE) - Zárja be az ablakot.

A Facebook -on a beállítás hasonló: Beállítások és egyéb lehetőségek (Alt+F) - Beállítások - Megjelenítés - Betűtípusok testre szabása - Normál betűtípus (kiválaszt a listából pl.: OHU EMESE)

Ha elakadt keressen az tisza159@gmail.com elevél címen. 

Áldás

Tisza András

 

Szállítás

Postai csomag házhoz szállítás előre fizetés


A termék súlya 0.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 650 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Foxpost csomagautomata

Csomagpont


A termék súlya 0.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 384 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Letöltés felhőből (megrendelés után ingyenes)


Vásárlói értékelések


2022-05-18

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!