RK2021/02 Raktáron - 14 5-10 nap Súly: 1.24 kg  Gyártó: VALEUR Nyomda »

Az arany ló gyermekei (nincs digitális változat)

Ez a könyv, 100 évvel nemzetünk és hazánk szétszakítása után is fényes bizonyítéka annak, hogy gyermekeink bárhol is élnek a Kárpát hazában fontosnak tartják a gyökereiket. Ez a könyv egy kárpát-medencei meseíró pályázat legjobb meséiből lett összeállítva. A…
9 800 Ft
(9 800 Ft + 0% ÁFA) / db

Egységár: 9 500 Ft/db

Ez a könyv, 100 évvel nemzetünk és hazánk szétszakítása után is fényes bizonyítéka annak, hogy gyermekeink bárhol is élnek a Kárpát hazában fontosnak tartják a gyökereiket. Ez a könyv egy kárpát-medencei meseíró pályázat legjobb meséiből lett összeállítva.

A meséket Kertai Zalán festményei elevenítik meg a könyvbe. Fontosnak éreztük, hogy a képek alatt és a mesék mellett ott legyen az adott személy életútja is, ezáltal gyermekeink megismerik történelmünk nagy alakjait. A mesék a Kárpát haza magyar gyermekei tollából íródtak, minden korosztály számára, aki a gyermeki fantázián keresztül szeretne visszautazni a régmúltba.

Dicső csatáink és őseink tettei megismerésével olyan nemzedék nőjön fel, aki gyermekeinek és unokáinak ezt a tudást böszkén adja tovább. A könyv varázslatos világba repít minden olvasót, ahol tündérek és sárkányok élik életüket. A tanulságos történetek segítik az olvasó életét a nehéz döntések meghozatalánál.

A könyvben a mesék magyar rovással is megtalálhatóak, ezáltal az olvasó könnyen el tudja sajátítani ősi írásunkat is. 

Szeretettel ajánljuk a könyvet mindenkinek, aki hisz a magyarság megújulásában, amivel újra példát tudunk mutatni a világnak.

Szállítás

Postai csomag házhoz szállítás előre fizetés


A termék súlya 1.24 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 650 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Foxpost csomagautomata

Csomagpont


A termék súlya 1.24 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 384 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Postai szállítás levélként előre fizetés


Kérjük a tisztelt Megrendelőt, hogy "Írástudó újság előfizetés", "Számítógépes rovásrendszer" és elektronikus kiadványok megrendelése esetén ne válassza!

A termék súlya 1.24 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 100 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Postai csomag postán maradó, előre fizetve


Kérjük Tisztelt Megrendelőnket, ha a postai átvételt választja, akkor a postája címét adja meg a "+ Egyéb cím megadás" gombra kattintva.! Kérjük a tisztelt Megrendelőt, hogy "Írástudó újság előfizetés", "Számítógépes rovásrendszer" és elektronikus kiadványok megrendelése esetén ne válassza!

A termék súlya 1.24 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 790 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Postai utánvét postán átvehető


Kérjük Tisztelt Megrendelőnket, ha a postai átvételt választja, akkor a postája címét adja meg a "+ Egyéb cím megadás" gombra kattintva! Kérjük a tisztelt Megrendelőt, hogy "Írástudó újság előfizetés", "Számítógépes rovásrendszer" és elektronikus kiadványok megrendelése esetén ne válassza!

A termék súlya 1.24 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 575 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Letöltés felhőből (megrendelés után ingyenes)


Postai utánvét házhoz szállítás


Kérjük a tisztelt Megrendelőt, hogy "Írástudó újság előfizetés", "Számítógépes rovásrendszer" és elektronikus kiadványok megrendelése esetén ne válassza!

A termék súlya 1.24 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 3 165 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések


2023-05-29

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Hasonló termékek